No 31 Breda - Links Gemakkelijk Beheren

No31.Breda was op zoek naar een eenvoudige manier om hun links te beheren en het voor hun klanten gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot alle belangrijke informatie. Ze hebben een oplossing gevonden die niet alleen efficiënt is, maar ook klantvriendelijk.

QR Codes

No31.Breda heeft QR codes op hun stickers en menukaarten geplaatst. Deze QR codes leiden klanten direct naar de juiste pagina op hun website. Of het nu gaat om de menukaart, de bestellijst, of hun locatie op Google Maps, klanten kunnen nu eenvoudig de QR code scannen en direct de informatie vinden die ze nodig hebben.

NFC Pas als Visitekaartje

Daarnaast heeft No31.Breda een NFC pas gemaakt die kan worden gescand en fungeert als een digitaal visitekaartje. Klanten kunnen eenvoudig hun telefoon tegen de pas houden om alle contactinformatie van No31.Breda op hun apparaat te krijgen. Dit maakt het delen van informatie snel en probleemloos.

Gemakkelijke Toegang voor Klanten

Met deze innovaties zorgt No31.Breda ervoor dat hun klanten op de gemakkelijkste manier toegang hebben tot alle belangrijke links en informatie. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar ook de klanttevredenheid.

Deze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat No31.Breda altijd toegankelijk en gemakkelijk te bereiken is voor hun klanten.

Categorie:

LINKBEHEER

Software:

PHP, HTML, CSS

Service:

ONTWIKKELING

Klant:

No. 31 Breda

Datum:

mei, 2023

Get valuable strategy, culture and brand insights straight to your inbox

By signing up to receive emails from Frisk, you agree to our Privacy Policy. We treat your info responsibly.

Contact

27 Division St, New York, NY 10002, USA

+1 800 123 654 987
frisk.agency@mail.com

Copyright © 2024 ThemeGenix